Restaurant Voila Inn Predeal

Restaurant

Ce preferi? Bucătărie tradițională, libaneză sau italiană?

Ai venit, te-ai cazat, dar drumul lung iți cere o masă caldă, să poți avea energia necesară pentru a te bucura din plin de vacanță. Vino în restaurant, așează-te, și spune ce anume ai vrea să îți bucure simțurile? Poate ceva din bucătăria tradițională: pomana porcului cu mămăliguța sau un ciolan de porc cu fasole.

Ori poate din bucătăria italiană, delicioasele spaghete, cum numai italienii știu să le prepare, alături de un pahar de vin.

Dacă nici așa nu ești hotărât poți încerca bucătăria libaneză. Poți începe cu un preparat ușor, vaporos ca o zi de vară, Tabouleh, și poate un Shish Taouk? Cât despre deserturi, nu le avem pe toate, însă le avem pe cele mai bune.

A, și tot aici poți servi toate cele trei mese principale, mic dejun, dejun și cina, precum și cate o mică gustare între ele, ne ocupam de tot! Ce vreau să spun este că la noi în restaurant, de la Predeal până la Beirut și tot ce este între, dacă s-a scris rețeta, știm să o gătim. Ba chiar avem și câteva pe care noi le-am scris.

Voila Inn Predeal

Bucură-te de o vacanță completă în mijlocul naturii, fie vară, fie iarnă!

Vacanța ta în Predeal

Relaxare cu aer curat

Vara, Predealul iți oferă ție și celor dragi nenumărate oportunități de activități de agrement: drumeții, ciclism montan, etc – și toate acestea în mijlocul unui peisaj montan senzațional, cu o priveliște panoramică fascinantă!