Voila Inn Predeal - SPA

SPA

Răsfață-te cu familia sau prietenii la SPA Voila Inn Predeal – saună, jacuzzi și masaj (contra cost).

Dimineața începe după micul dejun, dar după o zi de stat pe pârtie ori plimbări pe munte, câteva ore la spa pentru a detensiona mușchii sunt exact ce ar prescrie orice doctor.

Uite ce îți propun: începe cu jacuzzi, unde masajul jeturilor de apă și căldura încep să relaxeze fiecare nod, fiecare mușchi încordat. Se deschid porii, se eliberează căile respiratorii, și te pregătești pentru pasul următor. Da, mai urmează… Intră pe urmă în saună, și lasă căldura să elimine prin porii deja deschiși toxinele și stresul, să simți cum aburul se așează pe fiecare centimetru de piele.

Și acum, să ne ocupăm și de musculatură și fiecare încheietură. Mergi la masaj și cele mai pricepute mâini vor aranja fibră cu fibră, din cap până în picioare tot sistemul muscular. Circulația se îmbunătățește, mintea se limpezește și ai să pleci spre cameră un om nou.

Spa-ul îți sta la dispoziție în fiecare zi, doar spune! La noi ești cu adevărat răsfățat în binemeritata ta vacanță.

Voila Inn Predeal

Bucură-te de o vacanță completă în mijlocul naturii, fie vară, fie iarnă!

Vacanța ta de vis în Predeal

Relaxare cu aer curat

Vara, Predealul iți oferă ție și celor dragi nenumărate oportunități de activități de agrement: drumeții, ciclism montan, etc – și toate acestea în mijlocul unui peisaj montan senzațional, cu o priveliște panoramică fascinantă!